Magazinul din padure

bancuri cu animale, bancuri animale, bancuri despre animale, bancuri animale 2019, bancuri animale noi, bancuri animale tari, bancuri cu animale tari, bancuri cu animale 2019, cele mai tari bancuri cu animale, cele mai bune bancuri cu animale, top 10 bancuri animale, top 10 bancuri cu animale

O coada lunga la un magazin in padure. De zile intregi magazinul nu a fost deschis. Iepurasul, bine dispus, imbracat la costum, cu un diplosat in mana, se indreapta spre magazin. Ajunge pe la sfarsitul cozii, il vede vulpea, care era acolo, ca se baga in fata si-l prinde:

–  Stai si tu la coada, asa cum facem toti, nu te mai baga in fata.

Apoi il tranteste de un copac. Saracul iepuras se scutura, isi revine si apoi porneste mai departe. Ajunge langa lup, care era pe la mijlocul cozii. Si acesta il prinde, il scutura, apoi il tranteste de un copac. Cu greu se reculege iepurasul. Revine cumva si merge mai departe. Ajunge langa urs, care era chiar in fata. Il injura ursul de nu se poate, il mai si bate bine. Cu un ultim efort, se scola iepurasul si foarte nervos striga:

– No, bine. Daca nu vreti voi, nici astazi nu deschid.

Magazinul din padure este un banc ce face parte din cea mai mare colectie de bancuri cu animale 2019, top 10 bancuri animale.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...