Mai bine negru decat moldovean

mai bine negru decat moldovean, banc cu moldoveni, banc moldoveni, bancuri cu moldoveni, bancuri moldoveni, bancuri despre moldoveni, bancuri moldoveni 2019, bancuri moldoveni noi, bancuri moldoveni tari, bancuri cu moldoveni tari, bancuri cu moldoveni 2019, cele mai tari bancuri cu moldoveni, cele mai bune bancuri cu moldoveni, top 10 bancuri moldoveni, top 10 bancuri cu moldoveni,bancuri cu moldoveni scurte, bancuri cu moldoveni scurte 2019,

Mai bine negru decat moldovean

Printre cele mai bune bancuri noi cu moldoveni am gasit acest banc cu mai bine negru decat moldovean dein Top 10 bancuri cu moldoveni 2020.

Intr-o maternitate nasc o moldoveanca, o ardeleanca si-o negresa. Se incurca bratarile la copii si atunci doctorul zice:
– Sa-l chemam pe ardelean ca-i mai calculat si daca isi recunoaste copilul am scapat. Vine ardeleanul si alege copilul negru, la care doctorul zice:
– Ce faci, bai, esti nebun? Nu vezi ca-i negru?
La care ardeleanul raspunde:
– Da, dar unul dintre aia doi e moldovean, si eu nu risc.

Daca ti-a placut acest banc, s-ar putea sa-ti placa si acest banc cu barbati dupa munca. Poti sa ne propui si tu un banc pe pagina de chat online romanesc sau pe pagina de facebook.

Author: Beatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...