Moartea lui Bill Clinton

bancuri cu celebritati, bancuri celebritati, bancuri despre celebritati, bancuri celebritati 2019, bancuri celebritati noi, bancuri celebritati tari, bancuri cu celebritati tari, bancuri cu celebritati 2019, cele mai tari bancuri cu celebritati, cele mai bune bancuri cu celebritati, top 10 bancuri celebritati, top 10 bancuri cu celebritati

Din categoria de bancuri cu celebritati 2019 desi nu face parte din Top 10 bancuri cu celebritati 2019, va propun acest banc cu moartea lui Bill Clinton.

Bancuri cu celebritati 2019

Moare Bill Clinton si ajunge in iad. Ca fost sef de stat, Lucifer ii ofera sansa sa isi aleaga singur o pedeapsa. Astefel incep sa viziteze
camerele de tortura.
In prima camera era Hitler legat de un stalp iar diavolii aruncau pe el acid sulfuric. Clinton spune ca nu-i convine aceasta pedeapsa pentru ca-i prea cruda.
Lucifer ii mai da o sansa. In a doua camera era Mao intr-un cazan mare cu smoala.
Normal refuza si aceasta pedeapsa. Mai are o sansa. In a treia camera, Kenneth Starr (procurorul care a anchetat cazul Monica Lewinsky) era legat de maini picioare, iar Monica in genunchi in fata lui ii facea sex oral.
Clinton foarte fericit spune:
-Da, normal, astfel de pedeapsa imi doresc!
Lucifer:
-Monica, esti libera, ti-am gasit inlocuitor.

Citeste si alte bancuri cu celebritati

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...