Obama se intoarce

bancuri cu politicieni, bancuri politicieni, bancuri despre politicieni, bancuri politicieni 2019, bancuri politicieni noi, bancuri politicieni tari, bancuri cu politicieni tari, bancuri cu politicieni 2019, cele mai tari bancuri cu politicieni, cele mai bune bancuri cu politicieni, top 10 bancuri politicieni, top 10 bancuri cu politicieni, bancuri cu politica, bancuri despre politica, bancuri cu politica 2019, bancuri despre politica 2019

Obama se intoarce, un banc cu politicieni ce merita citit deoarece este unul dintre cele mai bune bancuri cu politicieni din Top 10 bancuri cu politicieni.

Cele mai bune bancuri cu politicieni

Moare Obama. Peste un an de plictiseală el îl roagă pe Dumnezeu să-l lase pe pământ să vadă cum o mai duce țara sa. Dumnezeu decide să-l lase.
Ajuns pe pământ, Obama intră într-un bar din New York, își ia o bere și îl întreabă pe barman ce se mai aude prin țară, cum se dezvoltă, ce probleme mai sunt. La care barmanul îi zice uimit:
Ce probleme pot fi? Suntem un imperiu, totul este al nostru.
Obama: – Cum este al nostru? Și Irak și Afganistan?
Barman: – Totul ne aparține.
Obama: – Iar Europa, Africa?
Barmanul scoate un glob de sub masă, îl rotește și îi zice:
– Doar vă spun, suntem un IMPERIU, toată lumea ne aparține!
Obama fericit, mândru și satisfăcut își bea berea și zice:
– Îți mulțumesc prietene! Cât îți datorez?
Barman:
– O rublă și 20 de copeici.

Daca ti-a placut acest banc cu politicieni cu titlul: „Obama se intoarce” s-ar putea sa-ti placa si aceste bancuri cu politicieni.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

loading...