Tipuri de examene

banc cu studenti smecheri, banc cu studenti, banc studenti, bancuri cu studenti, bancuri studenti, bancuri despre studenti, bancuri studenti 2022, bancuri studenti noi, bancuri studenti tari, bancuri cu studenti tari, bancuri cu studenti 2019, cele mai tari bancuri cu studenti, cele mai bune bancuri cu studenti, top 10 bancuri studenti, top 10 bancuri cu studenti,

Frunzarind printre cele mai bune bancuri cu studenti din Top 10 bancuri cu si despre studenti 2019 am gasit acest banc cu tipuri de examene.

Cele mai bune bancuri cu studenti

Examen în anul I de facultate. Profesorul stă cu fața la geam – studenții copiază pe rupte. Când profesorul se întoarce cu fața la studenți, toți se prefac că scriu de zor…
Examen în anul II de facultate. Profesorul stă cu fața la geam – studenții copiază pe rupte. Când profesorul se întoarce cu fața la studenți, aceștia copiază în continuare. Când profesorul bate cu pixul în masa, studenții se prefac că scriu de zor.
Examen în ultimul an de facultate. Profesorul stă cu fața la geam – studenții copiază pe rupte. Când profesorul se întoarce cu fața la studenți, aceștia continuă cu copiatul. Când un student din ultimele rânduri bate cu pixul în masă, profesorul se întoarce cu fața la geam.

Daca ti-a placut acest banc cu tipuri de examene, iti propun sa citesti si alte bancuri cu studenti.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...