Un american in Londra

Banc cu americani, englezi, francezi si altii ... 2019, un american in ardeal, bancuri cu americani, bancuri americani, bancuri despre americani, bancuri americani 2021, bancuri americani noi, bancuri americani tari, bancuri cu americani tari, bancuri cu americani 2021, cele mai tari bancuri cu americani, cele mai bune bancuri cu americani, top 10 bancuri americani, top 10 bancuri cu americani, banc cu americani tradati, banc cu americani si aliatii

Un american in Londra, Top bancuri cu si despre americani

Citeste acest banc cu un american in Londra, cel mai apreciat banc din Top 10 bancuri cu americani si din categoria de bancuri cu si despre americani.

Un turist american viziteaza Londra, cand de-odata simte nevoia sa urineze. Cauta,cauta si nu gaseste nici o toaleta. Neavand incotro intra intr-o straduta, se apropie de un colt mai intunecat langa un zid mai inalt si incepe sa se deschie la fermoar.
Inca inainte de-a incepe sa urineze simte o bataie usoara pe umar. Se intoarce si langa el se afla un politist tipic englez.
-Scuza-ma domnule, spune politistul, e interzis a urina in locuri publice.
Americanul se scuza, ii spune ca nu are incotro, ca nu se poate abtine si nu gaseste WC.
-Te voi ajuta – zice politistul – vino dupa mine.
Il conduce pe turist spre o portita in zid si-i arata drumul in interior. Turistul intra si ochii aproape ca-i ies din orbite. Se afla intr-o superba gradina, intretinuta, plina de aranjamente cu iarba, flori, tufe si copaci.
Politistul ii indica unul din copaci si-i spune:
-Nici o problema, poti sa urinezi aici. Americanul urineaza, respira usurat si-l intreaba pe politist:
-Spune, asta-i ceea ce se cheama Amabilitatea Engleza?
-Nu, raspunde politistul. Noi numim asta Ambasada Franceza …

Daca ti-a placut acest banc cu un american in Londra, citeste si alte bancuri cu americani.

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...