Banc cu studenti la medicina

banc cu studenti smecheri, banc cu studenti, banc studenti, bancuri cu studenti, bancuri studenti, bancuri despre studenti, bancuri studenti 2022, bancuri studenti noi, bancuri studenti tari, bancuri cu studenti tari, bancuri cu studenti 2019, cele mai tari bancuri cu studenti, cele mai bune bancuri cu studenti, top 10 bancuri studenti, top 10 bancuri cu studenti,

Am ales din Top 10 bancuri cu si despre studenti unul dintre cele mai populare bancuri cu studenti, ce are titlul: banc cu studenti la medicina.

Top 10 bancuri cu studenti 2019

Oră la facultatea de medicină, disecţie pe cadavru. Profesorul:
-Prima calitate a unui viitor medic este aceea că nu trebuie să îi fie greaţă. Priviţi! Şi profesorul îşi introduce un deget în anusul cadavrului, după care îl bagă în gură.
-Ei? Cine face ca mine? Cei mai mulţi încep să facă grimase, dar unul dintre studenţi îsi ia inima-n dinţi, bagă degetul în anusul cadavrului, după care, controlându-şi cu greu greaţa, îl bagă în gură.
Profesorul zice:
-Bun. Acum, a doua calitate a unui viitor medic trebuie să fie spiritul de observaţie: eu am băgat un deget în anusul cadavrului şi altul în gură!

Citeste si alte bancuri cu studenti

Author: Ghita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

loading...